1. Diensten
  2. Databasebeheer

Database beheer

Correct databasebeheer zorgt voor meer bedrijfsgroei en minder afschrijvingen.

Wij leven in een wereld die bijna volledig wordt gedreven door data. Op een juiste manier uw data beheren wordt steeds crucialer. Correct databasebeheer zorgt voor meer bedrijfsgroei en minder afschrijvingen. Een goed onderhoud van de database is essentieel om op de hoogte te blijven van de veranderingen bij uw klanten, prospects en suspects. De vraag die u zich moet stellen, is dan ook of de klantgegevens in uw klantenbestand actueel zijn.

Creditchecken biedt de mogelijkheid om het complete database beheer en onderhoud voor u uit handen te nemen. Bij veel bedrijven of organisaties is de kennis om een database juist te beheren onvoldoende aanwezig. Het gevolg hiervan is dat het onderhoud en beheer vaak niet of onvoldoende wordt uitgevoerd. Creditchecken neemt deze zorg graag voor u uit handen. Verschillende diensten die we aanbieden, zijn:

CRM, ERP, APP of Webshop? Koppel onze data met al uw software, houdt uw systemen up-to-date en geef uw afdelingen direct toegang tot alle extra informatie.

Houdt u database up-to-date

De eerste stap naar succesvol databasebeheer is te zorgen voor een goede basis, waarbij een actuele en complete database onontbeerlijk is voor het succes van uw onderneming. Een goede database is de bron waaruit alle activiteiten op het gebied van creditmanagement, marketing en verkoop gestuurd worden.

Door uw data via Creditchecken op te schonen en te verrijken, kunt u beslissingen nemen om het succes van uw bedrijf te vergroten. Wist u bijvoorbeeld dat alleen in Nederland jaarlijks al miljoenen bedrijfsveranderingen plaatsvinden. Veel voorkomende veranderingen zijn:

  • Adreswijzigingen
    Bestuurderswisseling
  • Verandering van kredietscores
  • Faillsementaanvragen

Effectieve besluitvorming en communicatie binnen uw bedrijf kan alleen plaatsvinden wanneer de bedrijfsgegevens actueel zijn. Wist u dat Creditchecken een van de grootste databases ter wereld heeft, waardoor we tal van unieke bedrijfs datavelden in uw klantenbestand direct kunnen valideren, opschonen en verrijken?

Wist u dat jaarlijks bij meer dan 40% van de Nederlandse bedrijven iets veranderd in de bedrijfsgegevens?

Geïnteresseerd?

Voer nu eerst een gratis DATA CHECK uit en ontvang een uitgebreide analyse rapportage over de aangeleverde records. Hiermee krijgt u per rubriek inzicht in hoeveel procent van uw data er verouderd is of ontbreekt.