1. Diensten
  2. Incassoservice

Start jouw incassoprocedure

Creditchecken is de specialist in het innen van openstaande vorderingen

U heeft een product of dienst geleverd, maar de betaling blijft uit. Een erg vervelende situatie voor u. Het innen van openstaande incasso’s kost namelijk veel tijd en energie. Tijd en energie die u liever besteedt aan andere zaken. Creditchecken is de specialist in het innen van openstaande vorderingen (factureren) en neemt dit graag voor u uit handen. Dit doen wij met respect voor uw relatie én uw portemonnee.

Creditchecken biedt een nationale en internationale incasso service aan. Onze dienstverlening reikt namelijk verder dan alleen Nederland. Wij hebben een internationaal netwerk van incasso- en gerechtelijke partners opgebouwd, waardoor de ‘wanbetaler’ altijd lokaal wordt aangepakt. Dit is effectiever, omdat de persoon of bedrijf in de eigen taal wordt benaderd en rekening wordt gehouden met de wet- en regelgeving van het land.

Creditchecken helpt u in het voldoen van onbetaalde facturen

Wanneer het u niet lukt om onbetaalde facturen betaald te krijgen, helpt Creditchecken u graag. Opdrachtgevers schakelen ons in wanneer ze geen mogelijkheid meer zien om de betaling afgerond te krijgen. Wij proberen altijd om het bedrag te innen zonder naar de rechter te gaan. Dit doen wij met succes. 92% van onze dossiers worden succesvol afgesloten in het minnelijk traject.

In het geval dat een minnelijk incassotraject niet effectief blijkt te zijn, is een (pre)gerechtelijk incassotraject een mogelijkheid. Uiteraard voorzien we u hiervoor van advies. Besluit u de stap naar de rechter te maken. Dan kunnen we uiteraard ook dit traject voor u uit handen nemen.

Creditchecken werkt op basis van no cure, no pay

Creditchecken werkt op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat als wij niets voor u kunnen incasseren, u ook geen kosten maakt. De wettelijke incassokosten moeten namelijk door de debiteur worden afgedaan. Een groot voordeel hiervan is, is dat u incassoprocedure met veel meer zekerheid kunt starten, omdat u niet voor extra hoge kosten komt te staan, wanneer er geen incasso heeft plaatsgevonden.

Dien uw zaak in.