1. Over ons

Over ons

Begonnen als incassobureau

Over creditchecken

Creditchecken is in 2006 als ICNL begonnen. Door haar vele connecties in binnen- en buitenland is het uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming in het leveren van creditmanagement oplossingen.

Over onze kredietrapporten:

Bij CreditChecken zijn we gepassioneerd over het leveren van waardevolle inzichten via onze kredietrapporten. Onze uitgebreide rapporten bieden gedetailleerde informatie over de kredietwaardigheid van individuen en bedrijven. We begrijpen dat goed geïnformeerde beslissingen cruciaal zijn voor uw financiële transacties. Daarom streven we ernaar om nauwkeurige en up-to-date informatie te verstrekken, zodat u met vertrouwen kunt handelen en uw bedrijf kunt beschermen tegen financiële risico's.

Over Onze Incasso Service:

Naast onze kredietrapporten bieden we ook een efficiënte incassoservice aan. We begrijpen dat het innen van openstaande vorderingen een uitdaging kan zijn, en daarom nemen we graag deze zorg uit handen. Onze toegewijde incassospecialisten werken nauw samen met u om openstaande schulden te innen en uw cashflow te verbeteren. Met CreditChecken kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij de incasso-efforts beheren om uw financiële stabiliteit te waarborgen.

Over Ons Vernieuwde Platform:

Bij CreditChecken blijven we innoveren om u de beste ervaring te bieden. Ons vernieuwde platform is ontworpen met uw behoeften in gedachten. We hebben de gebruiksvriendelijkheid verhoogd en de zichtbaarheid verbeterd, zodat u moeiteloos toegang heeft tot de informatie die u nodig heeft. Bovendien hebben we krachtige KYC (Know Your Customer) data toegevoegd om extra screening mogelijk te maken. Hiermee kunt u proactief banden met witwassen voorkomen en uw bedrijf beschermen tegen financiële risico's. Met ons vernieuwde platform kunt u met vertrouwen zakelijke beslissingen nemen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Ons klantenbestand bestaat uit zzp'ers tot aan multinationals. Wij bieden namelijk altijd een pakket op maat. Het is mogelijk om op dit moment in alle landen ter wereld direct online kredietinformatie van 450 miljoen bedrijven op te vragen.

3200 klanten

Onze klantendatabase loopt uiteen van zzp'ers tot multinationals

16 jaar ervaring

Voor alles een oplossing.

Daar zijn wij voor.

Wij leven in een wereld die bijna volledig wordt gedreven door data. Op een juiste manier uw data beheren wordt steeds crucialer

Wat onze klanten zeggen

over Creditchecken

Bent u er klaar voor?

Vraag een gratis kredietrapport aan of neem contact op voor een persoonlijke afspraak of offerte op maat.