1. Over ons

Over ons

Begonnen als incassobureau

Over creditchecken

Creditchecken is in 2006 als ICNL begonnen. Door haar vele connecties in binnen- en buitenland is het uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming in het leveren van creditmanagement oplossingen.

Creditchecken beschikt over een internationaal netwerk van informatiebronnen, zoals handelsregisters, faillissementsregisters, incassobureaus, deurwaarders, advocatenkantoren, brancheorganisaties en we verwerken het actuele betalingsgedrag van bedrijven in de gehele wereld. Alle vergaarde informatie, worden elke dag direct in het desbetreffende rapport verwerkt. Zo zijn onze klanten gegarandeerd van de meest actuele kredietinformatie van bedrijven uit de gehele wereld.

Ons klantenbestand bestaat uit zzp'ers tot aan multinationals. Wij bieden namelijk altijd een pakket op maat. Het is mogelijk om op dit moment in alle landen ter wereld direct online kredietinformatie van 450 miljoen bedrijven op te vragen.

3200 klanten

Onze klantendatabase loopt uiteen van zzp'ers tot multinationals

16 jaar ervaring

Voor alles een oplossing.

Daar zijn wij voor.

Wij leven in een wereld die bijna volledig wordt gedreven door data. Op een juiste manier uw data beheren wordt steeds crucialer

Wat onze klanten zeggen

over Creditchecken

Bent u er klaar voor?

Vraag een gratis kredietrapport aan of neem contact op voor een persoonlijke afspraak of offerte op maat.