1. Prospects

Prospects

Een succesvolle verkoop- of marketingcampagne begint bij het selecteren van kwalitatieve prospects.

Een succesvolle verkoop- of marketingcampagne begint bij het selecteren van kwalitatieve prospects. Creditchecken is van mening dat jouw campagnes alleen de beste contactgegevens verdient. Sluit je aan bij de velen bedrijven die onze adressenbestanden al inzetten om nieuwe klanten te werven, databases te verrijken of zelfs een compleet nieuw bedrijf op te bouwen. Onze wereldwijde database wordt continu geverifieerd en geüpdatet.

Adressenbestanden waarop je kunt vertrouwen

Creditchecken voorziet alleen in de allerbeste adressenbestanden, die volledig up-to-date zijn, een filter hebben en voldoen aan de privacy wetgeving. Succesvolle verkopers en marketeers werken met gefilterde adresbestanden. Bij ons is het mogelijk om adresbestanden te filteren op meerdere financiële en gerechtelijke criteria, zoals het minimale en maximale kredietlimiet, betaalgedrag en negatieve informatie.

Ontvang bedrijfsadressen die alleen interessant voor uw business zijn

(bedrijfs)Adressen kopen is een effectieve manier om snel nieuwe klanten te werven of een database te verrijken. Waar u bij veel andere bedrijven een bulk aangeleverd krijgt, die u zelf nog moet gaan filteren, heeft Creditchecken deze data alvast verfijnd. U ontvangt dus alleen bedrijfsadressen die interessant zijn voor uw business.

Selectiecriteria

Kredietlimiet

Kredietscore

Betaalgedrag

Totaal schulden

Negatieve informatie

Rechtszaken

Gaat u aan de slag met een adressenbestand van Creditchecken, dan geniet u van: een wereldwijd bereik, voldoet u aan de privacy wetgeving en worden adressenbestand binnen 24 uur geleverd.

Wat onze klanten zeggen

over Creditchecken

Geïnteresseerd

Voer nu eerst een gratis DATA CHECK uit en ontvang een uitgebreide analyse rapportage over de aangeleverde records. Hiermee krijgt u per rubriek inzicht in hoeveel procent van uw data er verouderd is of ontbreekt.