1. Kredietinformatie
  2. Monitoring

Monitoring

Onze database wordt 24 uur per dag bijgewerkt

Vandaag kan een klant of bedrijf zonder problemen door uw kredietcheck komen, maar morgen kan de wereld er heel anders uitzien. Een eenmalige kredietwaardigheidscheck biedt dan ook geen garantie voor de toekomst. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat ongeveer 68% van de wanbetalingen voortkomt vanuit de vaste klanten. Creditchecken biedt de oplossing: het risicoregister. Onze database wordt 24 uur per dag bijgewerkt en zo wordt u automatisch, per mail, op de hoogte gehouden van elke belangrijke wijziging van de geselecteerde relatie(s). Dit is noodzakelijk als u voor de langere termijn een professionele relatie aangaat met een klant of leverancier en u op hoogte wilt worden gehouden van ontwikkelingen.

De monitoringsoplossing van Creditchecken kan worden beschouwd als een alarmeringssysteem. Zowel in positieve als negatieve zin. Onze monitorings-oplossing biedt niet alleen uitkomst op gevaren (lees: financiële risico’s) op te sporen, maar helpt u ook in het detecteren van nieuwe klanten. Ziet u bijvoorbeeld een stijgende lijn in de scores van een klant, dan biedt dit misschien ruimte op te upsellen? Een interessant signaal voor het sales-team om contact op te nemen en upsells te bespreken.

Wij geven u graag het advies om uw klanten, concurrenten, leveranciers, partners of andere zakelijke relaties te laten volgen. U kunt uw relaties inrichten aan de hand van een risicoprofiel en dat in mappen indelen. Hierbij kunt u zelf aangeven waarop gecontroleerd moet worden en hoe intensief u op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen binnen deze relatiekring.

Hoe werkt het?

U kunt in het rapport klikken op “voeg toe aan risicoregister” Indien u een groot klantenbestand in 1 keer wilt invoeren zonder een rapport op te vragen, dan kunt u uw gewenste klantenbestand met 1 druk op de knop importeren in ons systeem.

Waarom kiezen voor ons?

BESPAAR TIJD & GELD

Alle bedrijven in het risicoregister worden 24/7 voor u getoetst op kredietwaardigheid, dit bespaart u tijd en geld.

IMPORT / EXPORTFUNCTIE

Exporteer de wijzigingen en importeer deze in uw software, zo blijven uw boekhoud- en overige programma’s ook up-to-date.

COMMERCIËLE KANSEN

U krijgt ook updates bij positieve veranderingen, nu kan uw salesteam sneller inspelen op positieve ontwikkelingen.

Wist u dat het grootste gedeelte van wanbetalingen vaak vanuit de vaste klantenkring komt?

Geïnteresseerd?

Voer nu eerst een gratis data check uit en ontvang een uitgebreide analyse rapportage over de aangeleverde records.